Výzkumný ústav potravinářský Praha

Výzkumný ústav potravinářský Praha

Výzkumný ústav potravinářský Praha

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. přispívá ke zlepšení úrovně stravování a vyvíjí zdravé nezávadné potraviny pro moderní stravování. Činnost ústavu zahrnuje zdokonalování postupů při zpracování potravin od začátku výroby až po jejich konečnou přípravu, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky. Mezi nejznámější výsledky veřejnosti známé patří potravinářská proteinová směs, vytvořená na bázi vajeþného bílku s obsahem pevné vlákniny (produkt se prodává pod značkou Šmakoun nebo ověřené technologie přípravy čerstvých zeleninových šťáv.

Výzkum Hlavní město Praha www.vupp.cz

Fotogalerie VUPP

Nabízíme

  • ...
  • ...
  • ...

Hledáme

  • ...
  • ...
  • ...
 

Publikace

  • ...
  • ...
  • ...

Národní projekty

  • ...
  • ...
  • ...

Mezinárodní projekty

  • ...
  • ...
  • ...
 

 


Vytisknout  

BIOEAST HUB CZ v kostce

BIOEAST HUB CZ reflektuje Evropskou Zelenou dohodu a novou Evropskou strategii bioekonomiky a je koncipován jako národní sdružení stakeholderů.

Příležitost pro Vás →
EU flag BIOEASTsup logo

BIOEASTsUP project has received funding from the European Union's Horizon 2020 Programme for Research and innovation under grant agreement No 862699

Interní systém ›

Publish modules to the "offcanvs" position.